måndag 13 juli 2009

Boxerspecial Hallstahammar

Igår blev det ingen sömn efter nattjobbet utan till Dexters stora förtjusning kom min mamma, min brors flickvän Rattana och Joanna med Povel och hämtade oss på jobbet direkt när vi slutade. Det blev en kort kisspromenad och sen fick vi kasta oss in i bilen för det var väldigt bråttom till Hallstahammar där utställningen började klockan 9.
Vi kom insladdande på två hjul 10 minuter innan vi skulle in i ringen och behöver jag säga att jag och Joanna var något stressade och än mer nervösa. Visst hade det varit skönt att komma tidigare men vad gör man när man måste jobba? Vi hann inte tänka så mycket utan det var bara att kasta sig in i hetluften och försöka visa våra hundar så gott vi kunde. Vi är båda nybörjare på handling och såg dagen som en kul dag med kära vänner och träning. Båda grabbarna fick 1:a i kvalité men sen tog det stopp. Oplacerade och med lite distans (vinnarskallen i mig vilar aldrig) var vi ändå nöjda med dagen och blickar framåt mot nya äventyr.

Maskulin. Bra skalle aning kort nosrygg. Mörka ögon dock brett placerade. Bra hakmarkering. Smalt bett. Bra Hals. Utmärkt bröstkorg och bröstdjup. Rygg önskas planare. Ok vinklad fram, önksar mer knä. Utmärkta ben och tassar. Bra hud och pälsfärg. Rör sig med bra steglängd men skjuter upp länden något.

Typ och helhetsintryck: Mycket god
Mentalitet: Utmärkt

Domare: linda Näslund


Tyvärr kunde vi inte stanna hela dagen då jag var tvungen att sova inför nattens jobb och både mamma och Joanna hade tider att passa på hemmaplan. Detta medförde att vi missade Kajsa och Nellie i ringen som vi gärna hade velat se. Men det går fler tåg. Tack alla vänner för en trevlig förmiddag!



Familjen Forsman


Vår kära vän Kajsa ger goda råd


In och ställa upp sig


Övning ger väl färdighet så småningom


Kläm och känn


Och lite spring


Joanna och Povel


Fick 1:a i kvalité


Ozzy fick också 1:a i kvalité


Han stod som en klippa i ringen

1 kommentar:

Ozzy sa...

Åh vilka snygga killar!! ;)
pussåkram - hela dan!