fredag 21 november 2008

Dexter har tagit simborgarmärket!

Nu har Dexter varit på simmet och det gick över förväntan. Matte fick redan innan veta över telefon att just boxrar brukade vara lite trilskiga i poolen men hon hoppades ändå lite på att han skulla fatta galoppen lika snabbt som på treadmillen. Och det gjorde han. Det var givetvis en del plaskande men han simmade också runt en hel del och lekte till och med med leksakerna som flöt runt i vattnet. Så nog får man säga att det gick bra alltid och att han slappnade av. När han kom upp ur basängen var han alldeles flåsig och skakig i musklerna och var nog väldigt lättad över att han överlevt sin första simlektion hehe.
Nästa gång blir på måndag och då ska matte få lära sig att ta emot honom vid kanten när han ska vila.

Jag gick på en långbrakare med husse under tiden de var borta och vi hittade jättestora plättar med is där vi busade. Varje gång jag försökte ta husse så hoppade han åt sidan och när jag skulle tvärnita och springa efter så gled bara tassarna på isen så jag åkte iväg flera meter på rumpan. Sådär höll vi på fram och tillbaka en bra stund och det var skitkul.

Nu är vi båda trötta och ska vila en stund. Sen bär det av till Sorunda där vi ska tillbringa helgen. Matte och husse ska nämligen åka bort tills på söndag.

Det blir inget annat än två sovbilder idag också:/ Matte hade ingen möjlighet att fota Dexter i simmet och husse brukar inte vara så duktig på att ta med kameran ut. Men matte lovar att det kommer upp en film från simningen så småningom.


Trött av långpromenad med mycket bus


Trött av att ha tagit simborgarmärket

Inga kommentarer: