tisdag 12 januari 2010

Födelsedagskalas

Idag fyllde Dexter hela två år. Jag ska inte bli semtimental och prata om hur fort tiden går. Bara konstatera att det gör den!
Dexter är en väldigt speciell hund som har en stor plats i mitt hjärta. Vår tränare Johan sa en gång att "det där är en hund du kommer minnas hela livet" och han vet nog inte hur rätt han har. Dexter har en förmåga som ingen annan att engagera mig hela tiden, med både roliga och mindre roliga upptåg. Men inget han gör går obemärkt förbi. Och för det älskar jag honom!

Födelsedagen firade han med ett litet kalas där det serverades tårta till hundarna och kladdkaka till tvåbeningarna. Ludde och Leah var specialinbjudna gäster och brorsan Povel som även han fyller år skulle också ha kommit egentligen om det inte vore för att hans matte blev upptagen med att jaga hästar på rymmen.
Dexter fick ett fint paket som det förutom själva presenten hade legat en godbit i. Saken var bara den att någon av de två fyrbeningarna som lämnade över presenten inte hade kunnat hålla tassarna i styr innan de gick hemifrån utan öppnat paketet själv och ätit upp godiset haha. Dexter blev inte lite snopen när han kände lukten men inte hittade något snarr.

Grattis Dexter och Povel! Snyggaste och bästa brorsorna någonsin!


Det bjöds på tårta


En tårta till varje kalasgäst


Ludde högg in


Vissa åt sin tårta sofistikerat


andra inte...


Paket till födelsedagsbarnet


Leah hjälpte till att öppna...igen?


Fina födelsedagspresenten från Ludde och Leah


Fint läderhalsband med bling bling

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis i efterskott!

Vilka smarriga tårtor, och vilket fint halsband! Verkar som att du fick en bra födelsedag Dexter, även om någon snott ditt godis.

Kram från kusin Sally med familj