onsdag 24 oktober 2007

Leah har blivit utmanad

REGLER för utmaningen lyder som följer:
Varje utmanad hund ska skriva 6 underliga/konstiga fakta om sig själv och samtidigt ange reglerna för leken på sin hemsida. Sedan väljer man 6 nya hundar och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver personen en kommentar i de utmanades gästbok för att de ska knappa in och läsa på ens egen hemsida för mer information.

1. Leah har vid flera tillfällen lyckats smita in till grannen och blivit så till sig av bedriften att hon kissat på sig på deras golv, alla gångerna!

2. När man är hemifrån med henne och hon blir riktigt trött tittar hon på en med de mest bedjande ögonen och kryper med en tass i taget långsamt upp i knät. Den proceduren kan ta ett par minuter men det spelar ingen roll, huvudsaken är ju att man inte märker något...tror hon.

3. Leah tycker mycket om att gnaga på olika slags tuggben. Efter en stund kommer hon dock nästan alltid till någon av oss, släpper det slafsiga benet i knät på en alternativt trycker det lite vänligt mot ens kind vilket betyder att man ska hålla i det medan hon gnager vidare.

4. Barn är det absolut bästa Leah vet. Blotta synen gör att hon blir helt bananas. Barnskrik och skratt från barnvagnar resulterar alltid i en tvärnit och intensivt viftande på svansen. Detta har fått oss att på allvar fundera på om vi inte ska uppfinna en slags "inkallningspipa" med barnskratt istället för pip. Finns det redan så tipsa gärna!

5. Att åka bil är kul! Leah har sin plats längst bak bilen och sitter alltid så fint och stilla. Nu har hon dock helt på egen hand lärt sig att kombinationen av att vi stiger ut ur bilen och ljudet av centrallåset betyder "varsågod hoppa fram" och knölar sig obesvärat igenom de 20 centimetrarna som finns till övers mellan taket och nackstöden. Vi trodde att det bara var råttor som kunde göra sig platta.

6. När hon får hälsa på folk på stan förvandlas hon till en hal, studsande pussboll. Hon blir så lycklig och har i sin entusiasm lyckats dela ut ett antal fläskläppar till främlingar. En person sa att hon borde vara sponsrad av Synsam och gå under namnet glasögonknäckarn. Inte så smickrande tycker vi och tränar vidare...

Leah utmanar följande:


Svea

Tilda

Naala

Inga kommentarer: