torsdag 15 oktober 2009

Igår morse körde jag och Dexter en favorit i repris och kombinerade morgonpromenaden med diverse lydnadsmoment blandat med mycket lek. Det finns en enorm grusfotbollsplan i området där jag jobbar som passar perfekt för Dexter att få sträcka ut på. Han behöver verkligen mycket yta när han dundrar fram. På bara några sekunder är han hundra meter bort och det kan vara knepigt när man promenerar i ett område med mycket hundar och människor. Nackdelen med att bo i stan. Så därför uppskattar vi nog båda den här planen väldigt mycket.

På kvällen kom två middagsgäster hem till oss och efter en skön promenad i höstkylan åt vi en jättegod middag. Dexter var självklart med så nära han kunde. Under köksbordet låg han mellan allas fötter. Efter middagen fick han till sin stora förtjusning brottas ordentligt på riktigt grabbvis med en i sällskapet. Åh den lyckan!

Underbar bildhälsning från Leah och Ludde som efter mycket om och men nu blivit riktiga kompisar. Det tog lite tid för Leah att acceptera bortbytingen men nu äntligen har det lossnat:)









Ikväll kör vi lydnad på Stockholm Södra BK med Joanna och Kajsa. Kul kul!

Inga kommentarer: