söndag 18 oktober 2009

Söket går framåt

Igår var det sök på schemat och förutom Joanna och Kajsa hade vi med oss Sophia med sin boxertik Vera som ville prova på det här med sök.
Ibland behövs det faktiskt lite förstärkningsord för att beskriva saker och ting så därför kommer nu ett. Fyyyy F*****n vad Dexter gjorde bra ifrån sig! Min kära bängbula fick mattehjärtat att klappa extra hårt och han visade verkligen på utveckling. Vi har ju tränat på rätt flitigt i söket med oftast minst ett pass i veckan under en längre period nu och det märks på alla hundar att de har landat i sin uppgift och hela tiden presterar bättre och bättre.
Nu har vi en bra grund att stå på inför nästa helg då vi är anmälda till en hel sökhelg med Åsa Klint som instruktör!!! Åh vad vi ser fram emot det och gissa om vi kommer suga musten ur Åsa med alla våra frågor och funderingar:) Kul ska det bli och särskilt roligt är att större delen av vårt lilla sökgäng ska medverka på kursen. Då kommer vi verkligen att kunna ta med oss all ny kunskap och praktisera den tillsammans framöver. Lika barn leka bäst sägs det ju;)


What is there not to love?

Inga kommentarer: