söndag 28 juni 2009

Tipspromenad



Promenaden ute på Drottningholm i måndagskväll var som balsam för själen med elva stycken trubbnosar plus en bonustrubbis i form av en Fransk bulldog. Vi är så glada att många vill komma med på dessa promenader för att umgås, byta erfarenheter och bara njuta av att se så många boxrar samlade på samma ställe! Varför bryta ett vinnande koncept tänker vi och sätter upp ett nytt datum för promenad. Torsdag den 2 juli klockan 18.30 träffas vi åter på parkeringen intill hundön ute på Drottningholm. Därifrån går starten på tipspromenaden där vinnaren får ta emot ett litet pris.

Välkomna!

Vägbeskrivning:

Från södra sidan stan. Åk över Tranebergsbron och följ skyltning mot Bromma/Ekerö. Framme vid Brommaplan (rondellen) svänger man vänster och följer Drottningholmsvägen. Åk förbi slottet, och efter ca 100 m så svänger man vänster in på en rund grusparkering. Gratisparkering!

Från norra sidan stan: Åk E4 och sväng av vid skyltningen Drottningholm/Brommaflygplats i höjd med Kista. Följ skyltning mot Bromma, kör förbi flygplatsen och fortsätt på Ulvsundavägen tills korsningen Ulvsundavägen/Norrbyvägen. Kör Kvarnbacksvägen ner till Brommaplan. Åk rakt igenom rondellen till Drottningholmsvägen. Åk förbi slottet, och efter ca 100 m så svänger man vänster in på en rund grusparkering.Kommunal färdvägT-bana till Brommaplan och därefter buss 301-323till Drottningholm

Inga kommentarer: