måndag 15 december 2008

Var sjutton är snön?

Jag läste på Eccos sida att de har massvis med snö. Jag är så avis så jag döööör! Här är det bara regn, regn och åter regn. Tänk om vi också kunde få flänga runt i djupsnö...ooohh vad kul det skulle vara. Typiskt att vår kära uppfödare som inte ens vill ha någon snö skulle få massor, och vi som inget hellre vill blir utan *mutter*. Inte blev det bättre av att matte kom hem efter två dagar i Dalarna och berättade att det där också fanns massvis med snö. Är det bara här i gudsförgätna Stockholm som det enbart kommer blaskigt vatten från skyn?! Det värmde lite i alla fall att matte saknade oss jättemycket och önskade att vi hade fått vara med i pulkabacken. På tal om pulka. Gå in och kolla på Eccos sida så får ni se snyggbrorsan göra ett riktigt bra jobb med en sådan:) Vi vill också dra små människovalpar i pulkor efter oss!! När det blir snö här ska jag minsann se till att någon av husses brorsöner hänger med oss på pulkpromenad.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Även vi håller på att flyta bort här i krokarna... det bara regnar och regnar - och leran finns det ingen ände på... men snöfritt innebär fortsatt möjligt att spåra så ingen av oss gnäller riktigt än. ;)

Anonym sa...

Det värsta är ju att de plogar gångvägarna så nu är det snöfritt där :-(
Men i Kilsbergen är det gott om snö. Var och sprang upp och ner i skidbacken idag. JOBBIGT som bara den. Tungan hängde som en slips..

Kram Ecco