tisdag 24 juli 2007

Sol och bad

Nu är vi hemma igen efter en vecka på landet. Först var vi på husses landställe några dagar och sen packades bilen igen och styrdes mot "mormor".
Ni ska bara veta vad bra jag har haft det!
Jag har hjälpt till med trädgårdsarbetet. Det innebar att jag la mig på en stor sandhög och grävde frenetiskt så det yrde sand omkring mig. Vad nyfikna de var de där tvåbeningarna. De undrade så vad det var jag letade efter. Hah! Letade och letade...jag ville ju bara samla på mig så mycket sand i pälsen som möjligt. Dömysigt!

Sen har vi åkt med båten till en ö där matte försökte få mig att bada. Pyttsan heller. Jag lät henne stå där i vågorna medan jag själv badade i de gröna pölarna som fanns på klipporna. Det luktade så gott om tassarna när jag geggat runt där ett tag och dessutom var det mycket varmare vatten där. Självklart delade jag med mig av min glädje till mormor och kramades lite efter badet!

Jag hostar fortfarande en massa på nätterna. Flera gånger om dagen får jag slicka i mig någon jättesmaskig typ av vätska. Husse och matte säger att det ska hjälpa mot hostan. Egentligen har det inte hjälpt mycket alls men det smakar så himla gott så jag har låtit dem tro att det funkar. Men tydligen har dom synat min bluff nu för husse sa att vi ska åka till veterinären imorgon bitti och ska jag vara ärlig känns det ganska skönt. Det är faktiskt rätt jobbigt att ha den här hostan, även om man får god medicin.




Tuff flytväst va?


Solar mig lite


Mys efter badet


Ett stycke trubbnos

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jahapp då har vi varit hos vetrinären... Inge kul där alls Leah fick lagom motvilligt gå igenom X-ray men dom hittade inget som satt fast i halsen så då tar vi blodprov för o kolla hur dom små vita blodkropparna mår... skall få svar senare i veckan.
har fått antbiotika och hostmedecin. /micke

Boxermatten sa...

Hej på er!
Vilken aldeles ljuvlig liten Leah vi hade turen att hitta när vi kikade intill er. Jag tror inte att det finns något sötare än boxervalpar :-)
Tack för de snälla raderna hos oss. Vi har varit lite dåliga på att uppdatera hemsidan men det kommer snart att bli bättre. Vi ska bara...
Hoppas att lilla Leah kryar på sig snart.
Vi kommer definitivt att kika in till er snart igen.
Hälsningar Abbe & Co.